De cadeaubon van VoetbalOnTour!

kadobon VoT

Tegenwoordig is het bezoeken van een buitenlandse voetbalwedstrijd enorm populair, maar zijn deze vaak te prijzig om ze als cadeau te geven. Daarom is een cadeaubon dé ideale oplossing.
Een origineel en leuk cadeau voor elke voetballiefheber.

De cadeaubon is leverbaar vanaf € 25,00 tot elk desgewenst bedrag en is een jaar geldig vanaf aankoopdatum. U kunt de cadeaubon gebruiken voor alle wedstrijden die op onze website vermeld staan.

De cadeaubon word voor u op maat gemaakt en voorzien van een persoonlijke kortingscode. Bij het aanvragen van een voetbalreis kunt de kortingscode bij het aanvraagformulier ingeven vermelden en de waarde van uw cadeaubon wordt op uw factuur in mindering gebracht. U dient bij de betaalkeuze wel voor de optie betalen via bankoverschrijving te kiezen.

Wilt u een cadeaubon bestellen, vul dan het contactformulier in en vermeld bij bericht 'CADEAUBON & HET BEDRAG' en UW VOLLEDIGE ADRESGEGEVENS en u ontvangt binnen 2 werkdagen een op maat gemaakte cadeaubon per email.

De cadeaubon is alleen geldig voor voetbalreizen ( VoetbalOnTour ) en NIET voor losse tickets ( FootballTickets2Go ).

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen