Over VoetbalOnTour

Wie zijn wij??

U kunt bij VoetbalOnTour.nl al ruim 10 jaar terecht voor voetbalreizen. De eigenaren hebben een grote passie voor voetbal en heel veel ervaring met het bezoeken van buitenlandse voetbalwedstrijden. Mede door deze ruime ervaring weten wij als geen ander waar een goede voetbalreis aan moet voldoen. Graag delen wij deze ervaring met onze klanten! In de loop der jaren hebben wij goede contacten opgebouwd met buitenlandse voetbalclubs en werken we al jaren naar grote tevredenheid samen. Wij garanderen u dan ook kwaliteit en advies tegen een scherpe prijs.

VoetbalOnTour.nl streeft ernaar om voetbalsupporters kennis te laten maken met wedstrijden in de diverse populaire voetballanden. Dit willen we doen tegen een zo gunstig mogelijke prijs, waarbij persoonlijk contact en service hoog in het vandel staat.

De uitstekende service die wordt geboden blijkt uit een aantal punten:

  • U ontvangt uw offerte binnen 24 uur in uw mailbox
  • Na uw boeking of akkoord van uw offerte leggen wij alle onderdelen van uw reis meteen voor u vast, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Verder ontvangt u meteen na de boeking de bevestiging in uw mailbox.
  • Medewerkers zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur en op zaterdag  en zondag van 10:00 tot 17:00 uur persoonlijk bereikbaar voor informatie.
  • VoetbalOnTour hecht veel waarde aan aftersales, klanten worden na de voetbalreis benaderd voor evaluatie en eventuele verbeteringen voor in de toekomst;
  • Bij een definitieve boeking mogen klanten in twee termijnen betalen, 50% binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur en het restantbedrag 30 dagen voor vertrek.
  • VoetbalOnTour vanaf 1 juni 2018 lid is van het garantiefonds GGTO

VoetbalOnTour is een Professioneel internet reisbureau dat beschikt over 2 filialen en bestaat inmiddels uit 6 personen. Patrick beheert het hoofdkantoor in Eindhoven, Morad is altijd bereikbaar op het kantoor in Den Haag. Omdat wij een internet reisbureau zijn, gaat het contact, de boekingen en eventuele vragen via de email of telefoon. Wilt u toch graag één van onze filialen persoonlijk bezoeken, laat het ons even weten en wij maken met u een afspraak. U bent altijd van harte welkom en de koffie staat in ieder geval klaar.

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen