Update Coronavirus

Beste voetbalsupporters,

"Voetbalreizen regelen voor de mooiste wedstrijden en de klanten blij maken", dat is iets waar wij voor staan.

Maar door het Corona virus is de voetbalwereld plotseling tot stilstand gekomen en is het bezoeken van voetbalwedstrijden voorlopig nog niet mogelijk.

We begrijpen nauurlijk dat het bezoeken van voetbalwedstrijden op dit moment maar bijzaak is in een wereld waar op dit zoveel ellende is.Toch hopen we dat we weer snel voor jullie klaar kunnen staan en jullie weer blij kunnen maken met het bezoeken van een voetbalwedstrjd. Want er niks mooiers dan samen met je vrienden of je dierbare(n) een onvergetelijke moment te beleven waar je nog lang samen over kunt napraten.

Blijf denken aan die gedachte dat die droom uiteindelijk weer snel werkelijkheid zal gaan worden.Wij staan dan weer graag voor jullie klaar. Voor nu zorg goed voor elkaar en blijf gezond. 

Hopelijk weer tot snel.

Namens het team van VoetbalOnTour.

Morad & Patrick

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen