Voetbalreis op maat

VOETBALREIS OP MAAT


Wedstrijd op maat:
Heeft u een voetbalreis in gedachte, maar staat deze niet in ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Vanwege ons groot netwerk, kunnen wij in veel gevallen uw reis samenstellen zoals u in gedachte heeft. Geef uw wensen aan ons door en u ontvangt van ons een offerte op maat.

Groepsreis:
Wilt u met een groep vrienden, collega's of voetbalteam één of meerdere wedstrijden gaan bezoeken, dan is dat geen probleem. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Daarnaast ontvangen groepen vanaf 10 personen ook nog eens een leuke korting.

Bedrijfsuitje:
Wilt uw bedrijf graag een bedrijfsuitje organiseren of een voetbalreis als kado weggeven aan één van uw klanten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw voetbalreis zelfs uitbreiden met de eventueel volgende opties:

VIP / Hospitality tickets ( inclusief drank, lunch of diner en luxe zitplaatsen );
Vervoer per luxe touringcar;
verschillende excursie mogelijkheden;
Reservering in restauarants;
VoetbalOnTour reisbegeleiding.
Wanneer u interesse heeft in één van bovenstaande, dan kunt u dat aangeven bij uw offerteaanvraag. Éen van onze medewerkers neemt dan persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen