Voetbalreizen

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken.

Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd in voetbalreizen naar alle grote clubs in de diverse belangrijke Europese competities. Wij verzorgen jouw voetbalreis geheel naar jouw wensen, of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!

VoetbalOnTour is er voor elke voetbalfan die zijn of haar passie voor voetbal en reizen wil combineren in één unieke trip!

Voetbalreizen UEFA Champions League

Veruit het meest prestigieuze voetbaltoernooi voor clubteams is de Champions League, waar de crème de la crème van het mondiale voetbal deel van uit wil maken. Alleen al het horen van de beroemde hymne is voor veel voetbalfans genoeg om het hart sneller te doen kloppen!
Wil je ook een keer een zo'n indrukwekkende voetbaltrip meemaken? Voetbalontour maakt het voor jou mogelijk om erbij te zijn!

Meer informatie >

Voetbalreizen Duitsland - Bundesliga

Hoewel Bayern München de laatste jaren weer als vanouds domineert in Duitsland, blijven alle stadions wekelijks tot de nok gevuld. Beleef het snelle voetbal, de positieve sfeer en de passie voor voetbal van onze oosterburen!

Wij bieden voetbalreizen aan naar Bayern München, Borussia Dortmund en Schalke 04.

Meer informatie >

Voetbalreizen Engeland - Premier League

In het Britse voetbal gaat verreweg het meeste geld om en dat betekent onder meer dat hier de grootste dichtheid aan wereldsterren te bewonderen is! De meest spectaculaire competitie van Europa in combinatie met de authentieke Britse voetbalsfeer: een wedstrijd in de Premier League is altijd een belevenis

Wij bieden voetbalreizen naar Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Southampton, Tottenham Hotspur en West Ham United.

Meer informatie >

Voetbalreizen Italie - Serie A

Het Italiaanse voetbal is na enkele magere jaren weer helemaal hot en kent weer een groot aantal smaakmakers en absolute wereldtoppers, verdeeld over de verschillende topclubs die de Serie A rijk is. Spanning en hartstocht verzekerd in dit voetbalmaffe land!

Wij bieden voetbalreizen naar AC Milan, AS Roma, Internazionale, Juventus.

Meer informatie >

Voetbalreizen Portugal - Primeira Liga

In Nederland is weinig aandacht voor het Portugese voetbal. En dat dit onterecht is kun je het beste ervaren door zelf een wedstrijd te bezoeken in dit heerlijke land. Zie en beleef van dichtbij wat Zuid-Europees voetbal zo aantrekkelijk maakt: kolkende stadions, passie en technisch hoogbegaafde spelers.

Meer informatie >

Voetbalreizen Schotland - Schottisch Premier League

Nu Rangers FC na een afwezigheid van vier seizoenen weer terugkeert in de Schotse Premier League zal de spanning weer helemaal terugkeren. Vanaf dit jaar is The Old Firm weer in ere hersteld en dat is goed nieuws voor elke voetballiefhebber!

Maar ook de andere clubs zijn door de unieke Schotse sfeer een bezoek meer dan waard!

Meer informatie >

Voetbalreizen Spanje - La Liga

In het Spaanse clubvoetbal, waar Lionel Messi en Cristiano Ronaldo al jaren de dienst uitmaken, heeft met name Atlético Madrid de spanning weer helemaal teruggebracht. Met spectaculair vechtvoetbal als voorbeeld voor alle andere clubs, zullen FC Barcelona en Real Madrid zoals elk jaar ’s werelds beste spelers proberen aan te trekken.

We bieden voetbalreizen aan naar FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Valencia, Sevilla.

Meer informatie >

Voetbalreizen Frankrijk - Ligue 1

De opmars van Paris Saint Germain heeft het Franse voetbal voorgoed veranderd maar ook meer aantrekkingskracht gegeven. Andere traditionele topclubs zoals Olympique Lyon, AS Monaco en Olympique Marseille staan te popelen om PSG weer naar de troon te steken Wij bieden voetbalreizen naar Paris Saint Germain. 

Meer informatie >

WELKOM BIJ VOETBALONTOUR

Dé SPECIALIST IN VOETBALREIZEN

Zou jij ook graag eens een onvergetelijke voetbalreis naar één van je favoriete Europese topclubs maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. VoetbalOnTour is al jaren dé specialist als het gaat om geheel verzorgde voetbalreizen naar de beste en mooiste wedstrijden in heel Europa.

Door een uitgebreid netwerk met partners door heel Europa, onze snelle service en scherpe prijzen is VoetbalOnTour de ideale plek om een voetbaltrip naar uw favoriete club te boeken. VoetbalOnTour heeft regelmatig prachtige aanbiedingen en winacties, dus schrijf je snel in op onze nieuwsbrief! Stel je voetbalreis samen door een wedstrijd van je favoriete club te kiezen, geef je voorkeuren aan en wij doen de rest. Of je nu een voetbalreis met of zonder vlucht wilt boeken, alles is mogelijk!!

Zou je graag eens een mooie voetbalreis maken naar FC Barcelona of Real Madrid? Bij VoetbalOnTour boek je snel, gemakkelijk en voordelig een geheel verzorgde voetbalreis naar de Spaanse Primera Division. Ook voor voetbalreizen naar de Engelse Premier League is VoetbalOnTour de beste partner om bij te boeken. Zo zijn de voetbalreizen naar Liverpool FC, Manchester United of Tottenham Hotspur een droom voor iedere voetbalfan. Met onze ruime ervaring en uitstekende partners is elke voetbalreis die je bij ons boekt een nieuwe herinnering om te koesteren.

Heeft de Duitse Bundesliga jouw voorkeur? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om een voetbaltrip te maken naar FC Bayern München, Borussia Dortmund of Schalke 04. De Bundesliga staat altijd garant voor veel passie en strijdlust en behoort tot één van de beste competities van Europa. Geniet van het magistrale voetbal van FC Bayern München of de unieke sfeer van de "Gelbe wand" bij iedere thuiswedstrijd van Borussia Dortmund.

altijd als eerste op de hoogte van nieuwe voetbalreizen

meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte?

Alle beschikbare voetbalreizen